Sainte Maxime - Sydfrankrig - 2.200.000 €

Nyhed

 DE LUXE - Vil I have en moderne velholdt villa med lækre forhold og omgivelser, flot beplantet have med opvarmet pool og utrolige udeinstallationer til sydens dasen i fred og ro?

Så er det hér, for enden af en blind vej uden trafik, i et lille lukket domæne med kun 7 huse. Udsigt over hele Sainte Maxime ned til havet, som man ser i det fjerne, golfbanen og den imponerende bakkede natur. Den flotteste solnedgang vil give jer den perfekte start på en hyggelig aften rundt om den oplyste pool, eller på boulebanen på den anden side af villaen.

Entré med direkte adgang til et fantastisk volumen med stue med pejs, spisestue/alrum og åbent køkken. Selvfølgelig med panorama fløjdøre direkte til overdækket terrasse med skøn udsigt. Herfra et par trin ned til poolområdet og det ultimativt udstyrede udekøkken med plads til langbordet og barbecuen.

Derudover byder boligen i stueetagen på gæstetoilet samt 3 store soveværelser med hver deres badeværelse, samt et lille bryggers.

Førstesalen har en balsal af et soveværelse med egen udsigtsterrasse og et lige så stort badeværelse med både brus og badekar.

I underetagen kan den tempererede flotte vinkælder, levere kølig rosévin fra det lokale vinslot eller årgangsrødvinen til côte de Bœuf'en fra grillen. Børnene kan lege i det indrettede store tv rum, hvor der også er plads til både bordtennis, babyfodbold, eller måske fitness grejet eller home cinema. Jeres franske 2CV, eller en anden model efter smag, kan der holde op til 3 af i den store velholdte garage, som kommunikerer med resten af huset. Og skulle I vaske tøj, er der selvfølgelig endnu et bryggers med vaskemaskine og tørretumbler.

I alt 193 m2 beboelse og 165 m2 underetage inkl. garagen. Flot beplantet grund 1.500 m2. Klimaanlæg i alle rum samt gulvvarme i det store opholdsrums/køkken/spisestue. Færdigbygget i 2006. Samme ejer siden. Lidt over 1 times kørsel til Nice lufthavn. Ca. 3 km til den smukke Nartelle strand, ca. 3 km til centrum, begge kan klares på cykel. Et stenkast fra golfbanen

Kontant pris : 2.200.000 €                         Energimærke: B og A

Antal rum: 7, hvoraf 4 soveværelser                             Areal: 193 m2 plus underetage 165 m2                      Byggeår 2006 

2021: Taxe fonciere 3.992 €, Taxe habitation 4.229 €                 

Kontakt for fremvisning: 0045-61186050/ 0033-(0)671918243   eller:  amtv@estatelaw.dk 

Boligen præsenteres i samarbejde med AS ESTATE - Côte d'Azur /Fransk stats. aut. ejendomsmægler