DIN BOLIG I DANMARK
 

DIN BOLIGRÅDGIVER

Berigtigende rådgiver

Rådgiverforbehold

Priser for bolighandel

Samejeoverenskomst

Selvsalg

Forældrekøb

Skødeskrivning

Refusion

Det er vigtigt at huske, at en professionel rådgiver kun må rådgive den ene af parterne i forbindelse med en bolighandel. Da mægleren typisk repræsenterer sælger, og jo får salær af denne, er det en god ide at søge assistance hos en uvildig rådgiver, som også kan færdiggøre salgsarbejdet. Din rådgiver varetager dine interesser og kan vurdere de juridiske sider af en bolighandel.

Et rådgiverforbehold er derfor vigtigt at få indsat i en købsaftale Det beskytter dig, hvis din rådgiver efterfølgende finder uhensigtsmæssige forhold i købsaftalen.

At købe en bolig er lig med mange dokumenter og rapporter om ejendommens tilstand. Men det kan altid anbefales, at kontakte din egen byggesagkyndige. Der kan være miljø og lokalplaner, servittutter og ejerforeningsforhold, som skal klarlægges.

Det er ligeledes vigtigt at gennemdrøfte finansieringsmulighederne og fastlægge, hvad der passer bedst til netop din økonomi, og navnlig søge en uvildig rådgivning, da mægleren ofte får henvisnings- provisioner.