BOLIGER TIL SALG FRANKRIG

PLAN DE LA TOUR                       1.350.000 € 

Med havkig og udsigt til vinmarker og det smukke bakkelandskab mod Sainte-Maxime og Saint Tropez-bugten ligger en klassisk, provencalsk villa på 220 m2 på en 7.000 m2 nem og overskuelig naturgrund.

Her risler en lille bæk, her drypper tiden afsted. Det er Provence, når det er smukkest, det er autenticitet, et generøst refugium langt fra det hvileløse vejr i det kolde nord, hvor en smuk gårdsplads byder alle velkommen. Vi er på landet, men ikke isoleret.

Huset ligger 8 km fra Sainte-Maxime og strand, 20 kilometer fra den klassiske og ikoniske by Saint Tropez, og det tager en time at køre til lufthavnen i Nice.

Entré med toilet, soveafdeling med 3 store soveværelser med hver sit badeværelse. Stor stue og spisestue med pejs, stor udsigtsterrasse med swimmingpool og jacuzzi. Køkkenet er adskilt fra stue og spisestue. Mastersuite med fløjdøre til terrassen, kontor og påklædningsværelse og lækkert brusebadeværelse.

Areal: 220 m2 Grundareal: 7.000 m2 Soveværelser: 4/5

Lange weekender, masser af helligdage, højtider, sommerferie, efterårsferie, juleferie, vinterferie. Der er altid en god grund til at tage ned til det varme og milde klima i Provence.