OM OS

Som advokat og ejendomsformidler er målet  at bygge bro mellem en bolighandel og de naturlige juridiske områder, som berøres i den anledning. Dette vedrører selvfølgelig i første række famliens forhold, ægteskab, arv osv. men også spørgsmål af selskabsretlig karakter, kan få relevans. Et netværk af externe konsulenter og fagmænd træder til, når særområder skal håndteres.

Vores mangeårige udlandserfaring gør det  indlysende at tilbyde vores kompetencer til udlændige, især frankmænd i Danmark, som søger efter en rådgiver, der har kendskab til de franske retsforhold og samtidig taler deres sprog. Men også andre udlændinge, som ønsker individuel rådgivning omkring danske forhold er en del af vores klientgrundlag.

Danskere, som søger rådgivning omkring franske retsforhold i forbindelse med etablering af virksomhed, eller køb af feriebolig i Frankrig, udgør selvfølgelig en lige så vigtig del af vores forretning.

Vi vil sætte en ære i fortsat at servicere tidigere og nye kunder i forbindelse med deres ejendomserhvervelser i Sydfrankrig. 


Medlem af advokatsamfundet  - Ansvars og garantiforsikring i HDI Global Specialty, India kaj 6, 1 sal,  2100 København Ø  - Optaget i det offentlige register for formidling af fast ejendom.